5 eenvoudige technieken voor Laserontharing

Hoe werkt permanent ontharen door middel betreffende laser? Bij ontharen door middel met laserbehandelingen is daar met ons bijzondere laserlamp een lichtflits gegeven aan een behaard stukje huid.

De duur over een verzorging varieert met 5 minuten tot 3 uur, dit kan zijn afhankelijk over het te veven gebied. Na een behandeling is het gebied ingesmeerd betreffende kalmerende crème. Meer informatie aan een treatment en wat u achteraf kunt verwachten vindt u dan ook bij voor- en nazorg.

Verscheidene klinieken zijn desalniettemin gespecialiseerd in dit behandelen over ons getinte huid. Hierdoor mag toch nog ons goed uitkomst bereikt geraken. Ingeval je een donkere huid hebt en geïnteresseerd bent in permanente ontharing via remedie van lasertechnieken, is het raadzaam meerdere klinieken te benaderen en te vragen naar hun mogelijkheden en ervaringen betreffende een getinte huid.

Voor elektrisch ontharen is een heel dunne naald, zo iel mits een hoofdhaar zelf, in dit haarzakje gebracht. Naderhand komt daar een beetje stroom op de naald waardoor die warm wordt. Een warmte zorgt ervoor het een cellen over dit haarzakje vernietigd geraken en dat de haar los laat.

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam kan zijn dé nieuwe high end specialistische clinic voor 100% pijnloos ontharen. We werken betreffende de Soprano Ice laser, de meest innovatieve lasertechniek op het gebied aangaande definitief ontharen.

Blijf op de hoogte over dit laatste nieuws en de koopjes. Schrijf jouw nu gratis in wegens onze nieuwsbrief.

Veilig in toepassing en bekijk hier exclusief ontwikkelt vanwege het verminderen over ongewenste haargroei ofwel ingegroeide haren

Hoe bereid je mijzelf wegens op permanent ontharen? Omdat permanent ontharen door remedie van laser ons vrij onschuldige treatment is, hoef jouw niet heel wat vanwege te bereiden vanwege een treatment.

Een geconcentreerde en zuivere laserstraal wordt omgezet in warmte. Een donker gepigmenteerde haren absorberen een laserstraal waardoor een haarwortels gespleten raken, zonder een omliggende huid te aantasten.

Het vormt dit geoorloofd teneinde een mannenrug in slechts ons half uur te behandelen. Al na de eerste treatment ziet u duidelijk resultaat en na gemiddeld 4 tot 6 behandelingen bent u definitief betreffende uw ongewenste haargroei af.

De werking met Laser Ontharing Het principe aangaande Laser Ontharing is gebaseerd op het principe over ‘selectieve fotothermolyse’, een reactie waarbij licht met een zuivere golflengte is omgezet in warmte. Een aanwezigheid over pigment (melanine) in het hoofdhaar dat ingeval geleider zit is van belang voor een benodigde reactiewarmte. De laser stuurt laserlicht met een specifieke golflengte welke tot diep in een haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd via het aanwezige pigment.

Daarnaast kan de huid na ons laserbehandeling wellicht gevoelig bestaan. Dit is een verstandig om een eerste 2 weken na de verzorging de huid te laten fiksen en deze ook niet te veel te belasten.

Bij MediDerm Utrecht zijn wij ruim15 jaar specialistisch in Laser Ontharing. Het doel kan zijn ons perfect resultaat en met niet zo nemen we geen genoegen. Wij weten wat voor nodig is. Een allerbeste hardware en zeker meer informatie zo belangrijk ons deskundige en betrokken huidtherapeut. Daar kan u bij MediDerm Utrecht van op met.

Raadpleeg hiertoe uw polis of neem contact op betreffende uw zorgverzekeraar. MediDerm Utrecht is gerenommeerd via alle zorgverzekeraars.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige technieken voor Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar